Přejeme Vám krásné prožití Vánočních svátků.

Monin Karamel Slaný 0,25 l

Karamel a slaný? La-ho-da.....ne, to je málo - LA-HO-DA!

Položka byla vyprodána…
129 Kč / ks 115 Kč bez DPH
Dostupnost: Vyprodáno
Kód: 3806
Monin Karamel Slaný 0,25 l
monin karamel slany salted caramel sirup 0 25l 350605 0
Novinka

Detailní popis produktu

Příchuť, bez které se už žádný profesionální bar či kavárna neobejdou - slaný karamel totiž dodá drinku neodolatelnou kombinaci slané, sladké a jemně kouřové chuti.

Tato neobvyklá chuť má svůj původ v Bretani, francouzském regionu proslulém svým slaným máslem. Zhruba kolem roku 1970 se tam jako cukrovinka objevil na trhu také slaný karamel a nový trend byl rázem na světě. Dnes je slaný karamel vyhledávanou součástí pudinků, zmrzlin, sušenek a koláčů, kterým dodá jedinečnou kombinaci požitku ze sladkého, s jemným, ale přesto zřetelným slaným dotekem.

Tuto lahodnou kombinaci můžete díky sirupu Monin propůjčit svým kávám a čokoládám, stejně jako cocktailům a dezertním drinkům. Rozhodně nebudete vy ani vaši hosté litovat! Vaše drinky s příchutí slaného karamelu pro ně budou důvodem, proč se k vám brzy vrátí.

Barva: Zářivě jantarová s měděnými odlesky

Chuťové vlastnosti: Intenzívní vůně karamelu s jemnou stopou po karamelových bonbónech. Jemně solená chuť umocňuje karamelovou příchuť a prodlužuje její trvání v ústech.

Tipy: Kombinace karamelizovaného cukru spolu se solí může dát překvapivý šmrnc vašim kávovým nápojům. Chuťovým buňkám tak připravíte zcela nový zážitek. Ať již v klasickém espresso martini, Irské kávě nebo v kombinaci s některou ovocnou chutí jako třeba Monin Maracujový sirup a dávkou studeného espressa, vždy to bude nečekaně příjemné překvapení.

Použití:

  • Kávy
  • Čokolády
  • Digestivní a dezertní drinky
  • Piva
  • Kulinářské kreace

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy do kávy
Hmotnost: 0.9 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: